menu

Termékskála

Gyors és egyszerű szigetelés minden szakterületen. Végső térfogat 60 másodperc alatt és 5 perc alatt teljes megszilárdulás. Nincs szükség gépre! Egyszerű alkalmazás, mindössze négy lépésben:  Melegítsen, csatlakoztassa, kattintson rá, és szórja a felületre.

Segíthetünk?
30

30 Liter kiterjedt hab

FROTH-PAK MINI KIT: A FROTH-PAK mini készlet használatra kész csomag. Két doboz, egy szórópisztoly és 3 fúvóka. Csak melegítse a tartályokat legalább 24 ° C-ra, kattintson a fúvókára és kezdje el a szórást.

400

400 liter kiterjedt hab

FROTH-PAK 180: A legjobb választás mobil használathoz. A fém fogantyú lehetővé teszi, hogy az egyik kezében tartsa az anyagot, miközben a szórópisztolyt a másik kezével működteti. Leginkább a GHA 9ft-es pisztolytömlővel ajánljuk.

1400

1400 liter kiterjedt hab

FROTH-PAK 600: Közepes - nagy mennyiségű habra van szükség? A több mint 1 köbméter PU-hab tartalommal a Froth-Pak 600 tökéletes választás a nagyobb szigetelési munkákhoz. Leginkább a GHA 15ft-es pisztolytömlővel ajánljuk.

4200

4200 liter kiterjedt hab

FROTH-PAK 1900: Az XXXL méret a FROTH-PAK termékcsaládból. Gyártási és nagy építési projektekben használatos. Újratölthető palack és nitrogen hajtógáz … ez minden, amire szükség van hozzá.

Legnépszerűbb termékek

FROTH-PAK 600

A FROTH-PAK 600 termékeket szintén kombinációban használják; az izocianáttartály egy poliol-tartályral kombinálva. Az alkalmazástól függően a lassú emelkedést, a gyors emelkedést vagy a nagy sűrűségű poliolt választhatjuk. Két töml? csatlakoztatja a külön tartályokat a szórópisztollyal. A szórópisztolyra rákattintó fúvóka lehetővé teszi a szigetelő poliuretán hab két alapvető alkotórészének egységes keverését. A tartályok nyomás alatt vannak, és bruttó tömegük körülbelül 25 kg.

Ajánlatot kérek

FROTH-PAK 180

A FROTH-PAK 180 termékeket olyan készletben árusítják, ahol egy izocianát tartályt egy poliol-tartállyal párosítanak. Az alkalmazástól függően a lassú, a gyors vagy a nagy sűrűségű poliolt választhatjuk. Két töml? csatlakoztatja a külön tartályokat a szórópisztollyal. A szórópisztolyra rákattintható fúvóka lehetővé teszi a szigetelő poliuretán hab két alapvető alkotórészének egységes keverését. A készlet 2 darab túlnyomásos tartályt tartalmaz, amelyeket a tömlőkkel csatlakoztatni kell a szórópisztolyhoz. A somagban van egy fém fogantyú, amely lehetővé teszi a készlet mozgatását munka közben. A készlet össztömege körülbelül 17 kg.

Ajánlatot kérek

Újratölthető tartály

FROTH-PAK 1900

Az újratölthető FROTH-PAK 1900 termékeket szintén mindig kombinációban használják; az izocianát tartály egy poliol-tartállyal kombinálva. Az alkalmazástól függően a lassú vagy gyors emelkedésű poliolt választhatjuk. A két alapanyag tartályhoz egy nitrogéntartály van csatlakoztatva, kettős nyomásszabályozó segítségével. Két töml? csatlakoztatja a különálló tartályokat a szórópisztollyal. A porlasztópisztolyra rákattintható fúvóka lehetővé teszi a poliuretán hab két alapvető összetevőjének egységes keverését. A külön tartályok is nyomás alatt vannak, és bruttó tömegük körülbelül 95 kg. A tartály újratölthető, és olyan betét díj kerül felszámolásra, amelyet az általános értékesítési feltételeknek megfelelően visszafizetnek a munkavégzést követően.

Ajánlatot kérek

Kis munkákhoz

Froth-Pak mini

A FROTH-PAK mini készlet használatra kész csomag, mely Két dobozból, egy szórópisztolyból és 3 fúvókából áll. Csak melegítse a tartályokat legalább 24 ° C-ra, kattintsa rá a fúvókát és kezdje el a szórást. A FROTH-PAK mini készlet két komponensű, kis alkalmazásokhoz tervezett szórható szigetelő hab. A két eldobható permeteződoboz a tartóhoz van rögzítve, és a tömlőkhöz csatlakozik. Egy praktikus vállpánt is része a csomagnak, amely az adapterhez csatlakozik, lehetővé teszi a mozgást, és hogy csak egy kézzel működtesse a rendszert.

Ajánlatot kérek

Az alkalmazástól függően különböző fúvókák rendelhetők,

  • Szórás sík felületen,
  • injektálás
  • alacsony áramlású
  • nagy áramlású fúvókák

kúpos szórófej [fehér]: teljes körű fúvóka, közepes áramlás

ventilátor permetező fúvóka [kék]: egyenes felületekre, vékony rétegekhez

tömítőfúvóka [zöld]: varratokhoz és repedésekhez, kis áramlás

öntőfúvóka [fekete]: üregek feltöltése, nagy áramlás

Több féle fúvóka, szórófej

Az alkalmazástól függően különböző fúvókák rendelhetők, 

  • Szórás sík felületen, 
  • injektálás
  • alacsony áramlású 
  • nagy áramlású fúvókák 

általános szórófej [fehér]: teljes körű fúvóka, közepes áramlás

sík szórófej [kék]: egyenes felületekre, vékony rétegekhez

réstömítő szórófej [zöld]: varratokhoz és repedésekhez, kis áramlás

öntő szórófej [fekete]: üregek feltöltése, nagy áramlás

Szórópisztoly, tömlők (szerelve)

A pisztolytömlő szettek tartalma: szórópisztoly, tömlők és 10 db általános (fehér) fúvóka. A tömlők és a pisztoly tisztíthatóak, így újra felhasználhatók. Különböző tömlőhosszak állnak rendelkezésre:

GHA 9ft = 2,9 méter

GHA 15ft = 4,6 méter

GHA 30ft = 9 méter